Hyllning eller?

Skrivet 2012-02-29 Klockan 21:55:34



Man kan ju fråga sig om detta är en hyllning eller inte? Men Eric är ju bara förunderbar ändå, vad som än händer!! :D


Sommarkrysset 2011

Skrivet 2012-02-29 Klockan 21:23:40



Sööt!♥


Tweet

Skrivet 2012-02-29 Klockan 21:19:13

"It's a smash!"



Idolkort!

Skrivet 2012-02-29 Klockan 17:15:48

Den nya FRIDA-tidningen kom med posten. Och i den var det 30 olika idolkort. Och såklart var min lila egna favvo med. Och lika snygg som alltid var han också! Yippi, denna onsdag räddad!! :D ♥


Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-29 Klockan 17:13:50

♥Mjao!!♥


Twitter update

Skrivet 2012-02-29 Klockan 17:12:48

"Hearts in the air!!! Smaaash"
Yey!! :)

"My feet hurts.."
Lille stackarn! ♥


Vadå underbart vacker!!!


Facebook-Hotter Than Fire!

Skrivet 2012-02-29 Klockan 16:56:26

"Hotter Than Fire!! And the exciting news guys, soon enough you will find out what it's all about!! But we have to wait with release of it!"

//Team Saade

Gahh, vill inte vänta!! ;)




Twitter

Skrivet 2012-02-29 Klockan 01:12:19

"It's been a long day. Dance rehearsal and studio with my boys. We added a new writer to the team today. His name is Leslie, and he's goood!!"

Naww,gulligt!♥


Snögging!


Sean gör narr av Saade

Skrivet 2012-02-29 Klockan 00:00:36

HYLLAR PÅ SITT SÄTT Sean Banan driver friskt med Eric Saade på sitt nya album.HYLLAR PÅ SITT SÄTT Sean Banan driver friskt med Eric Saade på sitt nya album.Foto: MAGNUS SANDBERG
Eric Saade.Eric Saade.Molly Sandén.Molly Sandén.Foto: PRIVAT

Sjunger om flickfavoriten och Molly Sandén på sin skiva

"Jag cyklar din cykel, och din fina tjej".

"Andra chansen"-aktuella Sean Banan hånar Eric Saade på sin nysläppta skiva.

– Självklart så måste jag hylla honom men på mitt egna sätt, förklarar Sean Banan.

På nysläppta "Sean den första banan" finns låten "Vad var det han saade", därSina "Sean Banan" Samadi, 26, driver hejvilt med artisten Eric Saade, 21.

Banan gör sig bland annat lustig över Saades image:

"Jag är vacker och skön, och väldigt farlig. Stora stygga vargen om du inte är varlig", sjunger han.

 

Han anspelar också på Eric Saades före detta flickvän Molly Sandén i en textrad:

"Jag cyklar din cykel, och din fina tjej. Flytta nu ut, för din mamma adopterar mig. Jag tar din kalsong, åh nej – den var för trång!"

När Nöjesbladet når Sean Banan på mejl och frågar varför han skrivit en låt om Saade blir svaret:

"Hallååå skojar du med mig broshan? Eric är ju en kompis till mig fi fan och just nu är han en av Kungarna i Sverige, självklart så måste jag hylla honom men på mitt egna sätt med glimten i ögat".

 

Enligt honom är Saade införstådd med texten sedan tidigare.

"Han är heeeeeeeelt cool med låten och han vet att det bara är på skoj. Bara i helgen va vi ute på fest, dansade och gick Bananas", skriver Sean Banan.

Eric Saade själv ställer sig utanför låtdiskussionen.

– Eric väljer att inte kommentera detta, säger Hedda Båverud Olsson på Roxy Recordings.



Molly-Adam Live

Skrivet 2012-02-28 Klockan 23:46:29

Idag var det AdamLive och Molly var där och gästade. Och såklat fick hon en fråga om Eric. Hon fick även ett val...
NI kan ju kika själva om ni vill, vid 31:30 min. kommer tittarfrågan om Eric och vid 39 min. är det 6 snabba ;)

Kolla på klippet! :)
http://www.tv3play.se/play/266562/?autostart=true

Så sööta!♥


Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-28 Klockan 19:32:24



Twitter-studio

Skrivet 2012-02-28 Klockan 19:31:26

"Studio...;) @JSonChannel @JsonGill"
Man kan ju undra var det håller på att göra. Spela in någon låt kanske! ;)


Twitter!

Skrivet 2012-02-28 Klockan 16:51:31

Twitter:

"I'm tired! Been dancing all day long!"
Sweet! :)
"Good morning! I'm about to dance.. Again!"
Visst få du dansa, det är bara skoj!!! ♥






Nyheter-facebook

Skrivet 2012-02-28 Klockan 16:45:14

Facebook:

"
Soon we release an exciting news about Pop Explosion Concert 2012!! Wait for it, soon enough you will find out what it's all about!!"

//Team Saade

Detta ska iallafall jag hålla ögonen öppna, man vet ju aldrig vad det kan vara! :)




Gymmet!

Skrivet 2012-02-27 Klockan 17:16:21


SNYGGING!!

Kommer tilbax snart, ska dra till gymmet!



Twitter:dans!!

Skrivet 2012-02-27 Klockan 17:14:18

"Dancing;)! Fingeeeerprints"



Intervju med Eric´s mamma

Skrivet 2012-02-27 Klockan 16:01:32

 
"Finalkvällen i Globen blev ett minne för livet. På efterfesten fick äntligen mamma Marlene Jakobsson krama om och pussa sin son – kvällens store vinnare Eric Saade. – Det var ett stort ögonblick att dela med sitt barn!

Det var mamma Marlene Jakobsson som anmälde sin son, Eric Saade, till en talangtävling när han bara var 13 år. Och på den vägen är det. Nästa anhalt är Eurovision Song Contest den 12 maj.

Melodifestivalens final i Globen blev en rysare. När den internationella juryn röstat skilde två futtiga poäng mellan artisterna Eric Saade och Danny Saucedo.

Det var lördagskväll den 12 mars. Svenska folkets röster stod klara att presenteras. Sekunderna tickade. Publikens sorl andades stor förväntan.

På rad sjutton satt Erics mamma Marlene Jakobsson i sällskap med Erics storasyster, systrar, systerson, bonusmamma, sammanlagt tio nära släktingar som höll andan.

– Efteråt fick jag höra att jag suttit och gungat fram och tillbaka i stolen. Det har jag inget minne av. Min äldsta dotter Lina satt på ena sidan och Erics jämnåriga kusin Viktor på andra. Jag knep tydligen båda hårt i deras ena ben.

Tankarna hade hela kvällen snurrat i Marlenes huvud. Under det spektakulära framträdande sprängdes en glasbur helt enligt planerna. Smällen skar i hennes öron. Tänk om Eric skadat hörseln? Och när programledaren Marie Serneholt meddelade att Eric fått glassplitter i ett öga blev Marlene iskall.

– En glasbit i hans vackra ögon! Det fick inte vara sant! Lyck-ligtvis var det inte det heller! Han spolade ögonen som en del av säkerhetsföreskrifterna. Det beskedet kom snabbt, men innan dess var det förfärligt!

Väldigt nervös
Där var Eric längst bak i det som kallas ”green room” och väntade på folkets dom. Marlene såg honom tydligt i en av de många tv-skärmarna som fanns i byggnaden. Hon kunde inte läsa av sonens känslor genom att granska hans ansikte. Helt säkert var han väldigt nervös. Men han visade det inte.

– Eric är professionell ut i fingerspetsarna, trots att han är så ung. Jag var trygg med att veta att om han inte vann, så skulle han bli väldigt besviken, men ändå ta det på ett bra sätt.

Äntligen kom resultatet. Svenska folket valde Eric och hans låt ”Popular”: Eric fick 193 poäng mot Dannys 149! Jublet fyllde hela Globen.

– Vi for upp ur stolarna och studsade upp och ner. Vi skrek rakt ut. Det var helt sanslöst! Jag vände mig snabbt om och tittade på Erics flickvän Molly som satt med sina föräldrar några rader bakom. Fina Molly, hon hade världens gladaste ögon.

Finalkvällen blev ett minne för livet. Tillsammans gick familjen på efterfest med buffé och mingel. Där fick Marlene äntligen krama om och pussa sin son. Det var artister och journalister och dans och yra. Gratulationerna haglade över vinnaren ända fram på småtimmarna.

– Hans dröm blev verklighet just där och då. Den här segern hade han arbetat oerhört hårt för. Det är ett stort ögonblick att dela med sitt barn.

Bubblar av stolthet
Den magiska natten tog slut. När vardagen kom gav sig Eric ut på en turné i Mellansverige för att signera skivor. Marlene åkte hem till huset i skånska Kattarp.

Här bor hon med Erics yngre syskon Ida, 14, Arvid, 8 och Nora, 6. Äldsta dottern, Lina fyller 23 i år, och har tagit sjuksköterskexamen.

Hela Kattarp bubblar av stolthet efter segern. Byn, en mil nordost om Helsingborg, har ungefär 700 invånare. Den gamla sockenstugan i gult tegel från 1882, ligger nära kyrkan från 1200-talet. De gamla gatunamnen, som Rallaregatan, Signalgatan, Slipersgatan, knyter an till järnvägsbyggarepoken i slutet av 1800-talet.

Marlene trivs i sitt ombonade hus, där fotografier av de fem barnen får gott om utrymme på väggarna. Hon har bott i Kattarp sedan Eric var sex år och uppskattar lugnet och närheten till förskola och skola.
 
Stolta storasyster Lina håller Eric som bara är fem dagar gammal.

I grannbyn Hasslarp, några stenkast bort, är stoltheten över Eric lika stor. Byarna delar på lanthandel, pågatågsstation och pizzeria och har gemensamt byalag. Redan har röster höjt för Eric borde på en gata uppkallad efter sig. Visst, han är ung – men åtminstone en gatstump!

En lokal pizzeria erbjuder Eric Saade-pizza. Pizzabagaren ringde Marlene, och bad om lov. Hon frågade Eric, som tyckte det var en rolig idé och valde en stomme av fläskfilé och salami.

Leder allsång
Marlene, som är undersköterska, arbetar inom hemvården på privata vårdföretaget Adium Omsorg i Ängelholm. Emellanåt tjänstgör hon på företagets äldreboende, då kan det bli både bingo och allsång. Hon är ganska kort och man ser direkt vem Eric ärvt sina ögon av.

– Jag trivs väldigt bra med både arbetskamrater och de gamla. Det är ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Jag kan vara hos någon och städa och göra fint, och en stund senare leda allsången.

Att många barn gillar Eric är ingen överraskning. Hans ”Manboy” från i fjol sjungs fortfarande på förskolor och skolor landet runt.

Men också de gamla som Marlene träffar på jobbet uppskattar den talangfulla 20-åringen. En 87-åring som sett på finalen tillsammans med en 92-åring berättade glatt att de ringt och röstat på Eric. Många gånger.

Sveriges hopp i Düsseldorf, Eric Khaled Saade föddes den 29 oktober 1990, 3890 gram lätt och 52 cm lång. När Eric fyllde två fick han en leksaksgitarr. På kalaset klev han resolut upp på bordet och började spela. En älskad morfar skulle senare ge Eric en riktig gitarr. Morfar gick dessvärre bort för två och ett halvt år sedan och fick aldrig uppleva Erics framgångar i melodifestivalerna. Men gitarren står fortfarande i pojkrummet och minner om barndomstider.
 
Studentexamen 2009 och världen ligger öppen för en "manboy".

– Eric har alltid gillat musik. Musik och fotboll. Michael Jackson i tv-rutan var en inspiratör. Eric ställde sig längst fram vid scenen när det var karnevaler i området. Ibland fick han komma upp på scenen och sjunga. Jag tror han var fem när han sjöng Achy breaky heart. Eric hade inga nerver alls, stod lugnt framför flera tusen personer, berättar Marlene.

– Jag anmälde Eric i hemlighet till en talangtävling när han var tretton. Han sjöng jämt, framträdde alltid på skolavslutningar. Jag tyckte han skulle ta chansen och skickade iväg ett kuvert. Eric fick komma på audition och blev upptäckt av nöjesprofilen Lasse Lingman.

Pappa från Libanon
Det ena ledde till detta andra. Som 15-årig fick Eric ett skivkontrakt som medlem i popbandet ”Whats´ up” Han fick också det spännande uppdraget att vara programledare på Disney Channel.

Parallellt med musiken pluggade Eric på medieprogrammet på Filbornaskolan i Helsingborg.

– Han klarade sig bra i skolan och funderade ett tag på att bli arkitekt. Men det var nog lite för mycket matte ändå, ler Marlene.

Erics föräldrar gick skilda vägar när han var två år. Men gemenskapen i hans stora familj har ändå gått som en röd tråd genom uppväxten. Erics pappa, som kommer från Libanon och har rötter i Palestina, har en varm relation med sin son. Under en period när pappan återvände till Libanon åkte Eric och hälsade på. Släkten på mammas sida är ett sammansvetsat gäng som umgås ofta och delar ljuvt och lett. Alla gläds åt Erics framgångar.

Som näst äldst i en syskonskara på åtta hel- och halvsyskon, fick han tidigt lära sig ta ansvar. Han mognade ytterligare av att komma in i musikbranschen så tidigt.

– Lasse Lingmans och hans son Thomas har verkligen brytt sig om Eric, vi har haft tur. Vi kunde råkat på någon som enbart var intresserad av att tjäna pengar på honom. Vi i familjen har alltid funnits där för Eric och försökt vara med på tävlingarna, både de mindre och de större. Jag har inte möjlighet att resa till den stora finalen i Düsseldorf.
 
Erics gamla pojkrum i Kattarp finns kvar. Här finns även den stora banderoll som familjen tillverkade efter Manboy-succén.

– Jag kommer att vara på Kreta, en resa jag vunnit och som inte går att boka om. Men arenan i Düsseldorf har plats för 35 000, jag tror ärligt talat att jag kommer att se det hela bättre på tv. Moster Petra kommer att vara på plats med familjen, samt mormor Laila. Sex nära släktingar som kommer att dela det stora ögonblicket.

Sambo med Molly
Marlene har inte lyssnat igenom bidragen från de andra länderna.

– Det är så många, jag har inte orkat. Det är svårt att tippa hur det kommer att sluta, det har inte gått så bra för Sverige på senare år. Öststaterna har sin speciella stil och brukar rösta på varandra. Vi får se. Det räknas att vara med i ett sådant här stort sammanhang, det kan öppna dörrar åt oväntade håll.

Eric flyttade till Stockholm i fjol och blev nyligen sambo med flickvännen Molly Sandén, 18. Eric och Molly, som också satsar på sin artistkarriär och medverkat i Let´s Dance, har varit ett par i fyra år.

– Det gamla pojkrummet med snedtak i Kattarp finns kvar. Här finns en stor banderoll, som familjen tillverkade efter Manboy-succén, och inramade löpsedlar. När Eric kommer på besök kan han ladda batterierna hos mamma och syskon. Då välkomnas han också av Zlatan, katten som Eric döpt efter sin förebild. Kissen är en mörk, stilig blandning av norsk skogkatt och perser.

20-åringen som blev svenska folkets favorit gör sig nu redo att möta Europa och världen. Hur känns det därhemma vid köksbordet i Kattarp?

– Jag pratar ju ofta med Eric, i telefon eller genom datorn. Står det något konstigt i tidningarna kan jag bara höra med honom vad som är sant. Eric har det bra i Stockholm, produktionsbolaget tar hand om honom och han har givetvis Molly och hennes föräldrar. Samt många vänner, förstås.

Marlene får dela sonen med otaliga fans och nyfikna journalister. Det finns ändå inte ett uns av tvekan i rösten när Marlene summerar.

– Det känns faktiskt väldigt bra. Eric lever sina drömmar, hur många får göra det? Han har själv sagt att han är en entertainer i själen. Oavsett vad som händer i framtiden är han den Eric jag alltid älskat. Han är min underbara son. Snäll och go och med båda fötterna på jorden.


En stor bild på kylskåpet och så känns det nästan som om Eric är hemma. - Vi kommer nog inte att ses så mycket i sommar. Eric får mycket att göra. Hoppas han hinner komma hem några dagar i samband med Helsingborgsfestivalen, säger mamma Marlene.

(detta är inte en ny intervju)


Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-27 Klockan 01:22:10


"Hearts In The Air"

Med denna Dagens Bild säger jag nu godnatt, sorgligt att stänga av datorn när jag just nu lyssnar på de bästa låtarna av denna underbara artist. Men det får bli likadant imorgon!

Natti!♥


RÖSTA,RÖSTA,RÖSTA

Skrivet 2012-02-27 Klockan 00:41:35

Kom igen nu ALLA SAADE LOVERS!!♥

Rösta på Saade!!!! FLERA gånger vet jag!!
Eric är nominerad för ketegorin "Sveriges Favoritstjärna" på Nickelodeon!

Har sagt det förr, men nu länkar jag adressen ocskså:
så...
...RÖSTA!!

http://kca.nickelodeon.se/rosta#category:kca_local_se



Naww,sötare får man leta efter!!

Skrivet 2012-02-27 Klockan 00:19:46



Titta vad jag hittade, MIN egna lilla favvo!!! Såå sööt, lika bra DÅ som NU!♥



Danny i bråk med Saades låt

Skrivet 2012-02-27 Klockan 00:18:04

Danny i bråk om Saades låt

Eric Saades låt ”Popular” går inte hem hos Danny Saucedo. Eric Saades låt ”Popular” går inte hem hos Danny Saucedo.Foto: MAGNUS SANDBERGLåtskrivaren och artisten Fredrik Kempe gillar inte att Danny hoppar på hans låt ”Popular”. Låtskrivaren och artisten Fredrik Kempe gillar inte att Danny hoppar på hans låt ”Popular”.Gör skämtentré till ”Popular” – som han hatar

Danny Saucedo sågar förra årets vinnarlåt rejält.

Och ger dessutom Eric Saade ytterligare en gliring genom att spela ”Popular” som ingångslåt – nu han hamnat i öppet ordkrig med låtskrivaren Fredrik Kempe.

– Jag trampade väl honom på tårna, säger Danny Saucedo.

Att Danny Saucedo, 25, inte gillar Eric Saades vinnarlåt ”Popular” är ingen hemlighet.

Nu ger dessutom årets stora favorit ännu en smocka till Eric Saade, 21.

”Drar igång publiken”

Som ingångslåt i kväll har han nämligen valt ”Popular”. Dessutom kör han lite Eric Saade-koreografi på catwalken innan han går upp på scenen.

– Jag tycker inte om den, men jag spelar den för att den drar i gång publiken. Sen är det ju kul, det är ju låten som slog mig och då spelar jag den. Jag är en snubbe som bjuder väldigt mycket på mig själv, säger Danny Saucedo.

Men Danny Saucedos sågning av ”Popular” har fått Fredrik Kempe, som skrivit låten, att se rött.

Sent i natt bråkade de öppet på Facebook. När Danny bjöd in Kempe för att försonas svarade låt­skrivaren med orden:

– Du får sköta skitsnacket själv!

Danny Saucedo menar att han bara säger vad han tycker.

– Jag trampade väl honom på tårna. Det handlar inte om att jag har fått hybris. Sen är jag ibland lite för ärlig. Men jag tänker inte sluta vara ärlig, säger han till Nöjesbladet.

Samtidigt tror Danny att Fredrik Kempes reaktion kan bero på att han är orolig för hur det ska gå för sitt och Charlotte Perrellis bidrag ”The Girl”.

”Känner sig hotad”

– Det är säkert mycket han irriterat sig på. Han har väl lagt ner mycket energi och pengar på sitt nummer och jag vet inte om han känner sig hotad eller någonting, säger Danny.

Ska du försöka prata med honom?

– Ser jag honom får vi väl snacka lite, det är väl tråkigt om man går runt och är lite butter. Musik ska byggas utav glädje!

Fredrik Kempe vill inte kommentera bråket. Eric Saades manager, Tomas Lingman, avböjer också att kommentera.

Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article14429176.ab

Är detta sant, så tycker jag att det är tråkigt!!! (väldigt)



Va vad det han Saade?

Skrivet 2012-02-26 Klockan 23:12:22

Gå in på denna länk och köp Sean Banan´s låt om Eric!
http://open.spotify.com/track/0j59U3KxzTcAbSpxM2Nrao
Låten med namnet- "Vad va det han Saade!" hehe, sweet!<3



Twitter update

Skrivet 2012-02-26 Klockan 23:05:01

Twitter:

"Rehearsals tomorrow. Better not get sick again!;)"

-Det får vi hoppas!! :)

"The truth is out there"...

- Japp, det gör den! Men vilken sanning?

"Honestly... I love the x files.. Does that make me weird? Agent Mulder got swag!:))"

- Sweet, lika sööt som alltid!♥


Hur sööt kan man va!!!♥♥



Min hjärna!

Skrivet 2012-02-26 Klockan 15:49:58

Halloj!
Lyssnar nu på min lista med endast Eric´s låtar!!!!
Har lyssnat på dessa hela dagen och är inte less än,så ska fortsätta med det!

Hejdå!

Detta är bara SÅ jätte sant! Det enda jag tänker på är Eric Saade! Det jag tänker på innan jag somnar, under dagen, i skolan, innan jag somnar, drömmer om! Det är bara han som är i mitt huvud! Men jag ÄLSKA det!!♥



Saadeshop

Skrivet 2012-02-26 Klockan 12:22:43

Twitter:
"How many of you guys have got some Eric Saade-stuff from the webshop?? What's your favorite-stuff??"
//Team Saade

Har ni kollat in webshopen-annars tycker jag att ni bör göra det. Jag har en T-shirt där ifrån och ett idolkort! :)
Super roligt. Så går in på hemsidan och klicka er fram till det just du vill ha!

Hemsidan: http://sv.saadeshop.com/


(Denna har jag)



Ljuva stämma!

Skrivet 2012-02-26 Klockan 04:08:57

Nu säger jag även godnatt!
Ska somna till den enormt ljuva stämman som Eric har,med mina hörlurar!

Pöss och godnatt!<3



Twitter:Godnatt

Skrivet 2012-02-26 Klockan 02:28:12

TWITTER:

"Goodnight twitter!;)"

Gulligt!! Lika gullig som alltid!!♥



Entré med låten "Popular"

Skrivet 2012-02-26 Klockan 02:27:17

Var det bara jag som tyckte att det var kul att höra "popular" i Mello igen! :) Det var ju Danny´s hyllning och entré! Super bra!!



Twitter: Rösta på J-son

Skrivet 2012-02-26 Klockan 00:50:51

TWITTER:

"Vote for my boy @JSonChannel you know he runs it!! http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=4981534 GO GO GO!!!"

"At j-sons place..."

Tycker att vi kan hjälpa Eric med att rösta på J-son! :)

Här är adressen: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=4981534



Mello time!

Skrivet 2012-02-25 Klockan 20:00:49

Nu börjar Mello!
Man får väl se om Danny´s låt blir en hyllning till vår egna favorit Eric!! Iallafall entré!



LOVE IN THE AIR!

Skrivet 2012-02-25 Klockan 19:04:17

Alltså kan inte bara sluta titta på bilder där Eric är med!
Jag är så beroende och besatt av denna kille så det går inte att förklara! Men jag älskar det!!! ♥

Titta på dessa bilder, så ser ni ju! Hittar ingen bild som han inte ser helt underbar ut!!!
Åhh!!!
SÖÖT!!











LOVE IN THE AIR!!!!!


Visste Du att...

Skrivet 2012-02-25 Klockan 18:59:57


Visste du att Danny Saucedo nummer i Mello ikväll ska bli som en liten hyllning till Eric från förra året i Mello? Han kommer att göra entré med Eric´s låt "popular!



Twitter

Skrivet 2012-02-25 Klockan 18:57:49

TWITTER:

"I'm wanna create! Haha. Been sick for a week. I'm tired of NOT working!!"

"Think I'm a workaholic! That's because I love music and my fans!"

Nya tweets från Eric!
Alltid lika skoj att läsa! :)



Vecko Revyn!

Skrivet 2012-02-25 Klockan 18:37:14



Direkt jag kom hem, så sprang jag till den närmaste butiken och köpte det senaste nummret av Vecko Revyn. För att få reda på allt om hur det hela gick till. Nu vet man att detta var sant när Molly själv talade ut om det och inte att det bara var ett rykte som någon journalist hade kommit på.

Så om du är lika nyfiken som mig så skynda och köp Vecko Revyn!
Det är lätt värt det!!♥


Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-25 Klockan 01:48:02


Fantastisk tid-vill tillbaka!!!

...och med den säger jag godnatt!...



Facebook-video

Skrivet 2012-02-25 Klockan 01:38:46



"Here you can see a movie about the Faster Than Saade-race last weekend in Åre!!!"

//Team Saade

Skoj att se, tyckte jag! Vad tycker ni? :)


Yippi!

Skrivet 2012-02-25 Klockan 01:36:57

Twitter:
"On my feet again!"

Jag har en sak att säga om detta. YIPPI!!!! ♥
Hoppas Eric får vara frisk och kry nu när turnén är nära! :)



Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-24 Klockan 02:16:42


Detta få bli dagens bild! Hittar inte en enda bild där han inte blir bra!!♥
Tagga helg imorgon-då blir det mer Saade tid. Kommer nog inte blogga förrän på kvällen-ska bort!

Ha det!<3


Twitter: fortfarande-stackarn!

Skrivet 2012-02-23 Klockan 23:05:53

Twitter:
"I'm still sick.... I miss @JSonChannel & @JsonGill too much now!"

Tycker synd om vår alla egna fovorilt att han ska måsta vara sjuk...än! Liksom-hallå!? Han har ju en show att fixa! :)

Hoppas han blir frisk så han kan ta tag i det han skulle ha gjort i måndags! Krya på dig!!!♥



Eric på Disney Channel

Skrivet 2012-02-23 Klockan 18:44:54



Jump

Skrivet 2012-02-23 Klockan 16:35:31


Jump!!♥Gilla den bilden!



Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-23 Klockan 00:58:12


HELT UNDERBAR!!!♥

godnatt,hörs imorgon!


Perfect!

Skrivet 2012-02-22 Klockan 16:45:03

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/EricSaadeOfficial

Gå in på Eric´s fanbook sida om du inte redan har gjort det och GILLA! Då kan du få reda på vad som händer honom just då...DO IT!! Det är verkligen värt! Gör det!

För ni vet ju....SAADE är den enda som är så underbart bäst och perfekt så det går bara inte att säga!!



Twitter:sjuk!

Skrivet 2012-02-22 Klockan 16:26:54

Twitter:
"Sorry guys. I wont be the funniest guy on twitter. I'm really sick."

Nämen, lille stackarn! Är han fortfarande sjuk, Eric som skulle börja med repitionerna inför Pop Explosion. Och han är nu sjuk!.... :/

Hoppas han KRYAR PÅ SIG!!♥


♥Sööt!♥



Åt han någon semla?

Skrivet 2012-02-22 Klockan 12:41:52

Vad tror vi om......



Man blir aldrig less

Skrivet 2012-02-22 Klockan 00:50:48

Vi hörs imorgon!
Bye...nu har man lyssnat på hans låtar i flera timmar! :)



Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-22 Klockan 00:23:28


Saknar det så det inte går att förklara!! :)


Fler från "Faster Than Saade"

Skrivet 2012-02-22 Klockan 00:21:34

Lite fler bilder från "Faster Than Saade" ;)








Hihi, sötare får man ju leta efter!♥


Snygging!!!

Skrivet 2012-02-21 Klockan 21:47:38

Hellu!
Har ju glömt att visa er den otroligt snygga Februari-killen i min almanacka! ;) ♥



...det är ju även exakt på pricken två månader tills jag ska få se honom igen!!!! Åhh-yippi!!♥♥



Varför tog det slut?

Skrivet 2012-02-21 Klockan 17:43:48


Jaa, detta låter ju som om det var ömsesidigt...men som sagt vem vet?
Tycker detta är ganska "roligt" att få reda på lite mer fakta om detta^^


Visste Du att...

Skrivet 2012-02-21 Klockan 17:37:20

Visste DU att i musikvideon "Break Of Dawn" och "Masqureade" är det en tjej som heter Amanda Persson som är tjejen...hon har varit med i Pojkväns Akademien!



<- Amanda!




Nickelodeon

Skrivet 2012-02-21 Klockan 16:22:38

Will Smith är värd för 2012 KCA

Eric är nominerad i Nickelodeon som "Sveriges Favoritstjärna", så man får ju hoppas att han vinner, för det är han värd! :)


Natt

Skrivet 2012-02-21 Klockan 01:13:04

Nu blir det natt!
Hörs!<3



Facebook/Twitter-Åre

Skrivet 2012-02-20 Klockan 23:26:28

Facebook:

"Eric vill rikta ett STORT TACK till Opel Sverige för några fantastiska dagar i Åre i samband med finalen av Faster Than Saade. Eric trivdes bra på isen och körde många varv på banan i både Astra GTC och Insignia OPC. Det blev också en imponerande testkörning av nya Ampera med elmotor. Fantastiskt vad tekniken går framåt! Utöver bilkörningen hade vi ett fantastiskt boende och inte konstigt att Eric trivdes, han gillar ju fart, och fick även prova på både skoter och Ice-kart!"

//Team Saade

Twitter:

Eric vill rikta ett STORT TACK till Opel Sverige för några fantastiska dagar i Åre i samband med finalen av Faster...

(Jag tycker det var bra att Eric har haft det bra i Åre! ;)
Bilder från tiden i Åre!)













Är det sant?

Skrivet 2012-02-20 Klockan 16:59:45

Hittade denna på nätet.
Vad tycker vi om Molly´s reaktion!?

Enligt mig så litar jag inte riktigt fullt  ut på media....så vem vet? Jo bara hon och Eric själv! ;)



Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-20 Klockan 16:58:03



Sjuklingen

Skrivet 2012-02-20 Klockan 16:57:40

ERIC:
"I'm sick:("

 Nämen..lille stackarn! Hoppas han krya på sig, han som skulle börja med sina repitioner inför Pop Explosion!
Krya på dig Eric!



Gjorde min dag!

Skrivet 2012-02-20 Klockan 01:41:23

Åhh, har sett på olika klipp ikväll med Eric-åhh,loove! :)
Just det....när vi åt middag idag så gjorde det min dag när "Hearts In The Air" spelades på radion!

Nu blir det natt-pöss!<3



Eric+Molly=?

Skrivet 2012-02-19 Klockan 15:32:33

Vid 00:40, får vi höra Gina när hon snackar med Molly!
Är det bara jag som fattar vad Molly trodde att Gina skulle säga?
(En ledtråd-Molly och Eric)



Jag tycker att det är sorgligt att det har gjort slut. Men de kanske bli tillsammans igen-vem vet?


Twitter:Åhh, längta!

Skrivet 2012-02-19 Klockan 14:15:26

Eric:
"I wanna perform NOW! Haha! Pop explosion getting closer!"


Åhh, jag är verkligen taggad för april..men vill att tiden ska gå fortare! :)

 



Hiss eller Diss?

Skrivet 2012-02-19 Klockan 03:06:32

Nu säger jag godnatt med detta klipp som jag hittade på youtube.
Hiss eller Diss, men det måste ju vara Hiss-eller?
Nattinatti!



Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-19 Klockan 02:32:08


HOT-HOTTER-THE HOTTEST!♥



Globen!

Skrivet 2012-02-18 Klockan 22:25:39

Yippi!
Blev överlycklig när Molly gick vidare.
Älskar hennes låt och det var ju ännu bättre att det blev DIREKT till globen!
Undra om Eric röstade...det gjorde då jag-många gånger!!
Men man vet då iallafall var han tyckte enligt Twitter- "Molly the best as usuall Go girl! <3"
(inte riktigt om Eric,men....)

Ha det,kram!<3



Facebook-Molly

Skrivet 2012-02-18 Klockan 20:24:08

Hej Alla! Jag är i Åre och kör runt som en galning i bilar och skotrar och go carts, haha! på måndag börjar repen för POP EXPLOSION! Kommer vara as laddad!
Ikväll tycker jag att vi alla röstar på underbara Molly som är med i Melodifestivalen... Jag säger som jag en gång sa när jag själv var med. VI TOKRÖSTAR, Och vi är jävligt många!!! Ring 099 202 07 eller SMSa 07 till 72 211.
Kram och kärlek/E

Håller med Eric-RÖSTA PÅ MOLLY!!!



Återkommer!

Skrivet 2012-02-18 Klockan 12:46:19

Ingen bloggning idag för vi får främande,men återkommer ikväll! ^^
Sitter just nu och lyssnar sönder Eric´s alla låtar-AMAZING!

Pöss!



Visste Du att...

Skrivet 2012-02-18 Klockan 00:57:11


Visste du att...Eric slog igenom med singeln "Hearts In The Air" utomlands och inte "Popular"?
...coolt!...

Låtarna:

"Hearts In The Air"


"Popular"


Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-18 Klockan 00:19:27

Nämen, titta så sööt! Eric tycker nog att det var kallt i Åre förrut idag! ;)


Extra om Pop Explosion

Skrivet 2012-02-17 Klockan 21:45:29



Här får vi höra lite mer fakta om Pop Explosion!! Tagga!!!


Erato´s verson av Popular

Skrivet 2012-02-17 Klockan 21:44:25



Vid 1:26, börjar Popular och vid 1:33 ser man Eric! Yes!!♥


Faster Than Saade

Skrivet 2012-02-17 Klockan 20:00:57

Nu har man bevis på att det var någon som var Faster Than SAADE!
Trodde jag då inte, men man vet aldrig?
...men tur är väl det att han inte körde av vägen-så han finns med oss och gör mer underbar musik! Haha^^

Adios!<3



Helg=SAADE

Skrivet 2012-02-17 Klockan 16:42:49

Helg är det nu!
Och för mig består det av HELG och SAADE-musik! LOVE IT!!♥

Hörs!<3



Eric Saade Vol.2

Skrivet 2012-02-16 Klockan 22:11:59



Har en fråga: Har ni också köpt Eric´s senaste skiva?..
ERIC SAADE VOL.2!?
Det har då jag, den är ju underbart bra, man kan ju undra hur han klarar av att göra sådna bra låtar som han gör! ^^

Såhär ser den ut:



"Vad fan är det som härnder?"

Skrivet 2012-02-16 Klockan 22:03:20

Hellu!
På denna Vakna vid 2:13 så får Eric lyssna på ett ljud där han ska svara på vad det är?...Haha, ganska skoj! Och videon som är nedanför är originalet på ljudet, det får du höra vid 1:35! :)

 


Sveriges Radio

Skrivet 2012-02-16 Klockan 17:55:41

Den 10 februari var Eric med i Sveriges radio!
Tryck på länken för att komma vidare till där han snackar om Pop Explosion m.m
LÄNK: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=507&artikel=4958096



Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-16 Klockan 17:38:30


Snögging! ♥



Facebook-Faster than Saade?

Skrivet 2012-02-16 Klockan 17:36:20

Eric facebook:

Eric and Team Saade is now in Åre, and today is the big final of Faster Than Saade!!! 3 guys will today race against Eric, and the big question is; is someone Faster Than Saade?!



Nu gäller det, finns det någon som är snabbare på bilköring än Saade!?
...jag tvivlar! -.-


Intrevju i Trelleborg inför POP EXPLOSION

Skrivet 2012-02-16 Klockan 14:23:19

Pontus StenerosEric Saade besökte Teleborgshallen för att kolla in idrottshallen inför kommande turné.

Eric Saade vill bjuda på perfekt popakt

INTERVJU - 2012-02-09 09:02

Förra året var ett riktigt succéår och 2012 börjar med en stor Sverigeturné, VäxjöNytt har träffat Eric Saade i Teleborgshallen, där han ska uppträdda den 11 april, och snackat Melodifestivalen och hans arenaturné Pop explosion.

Förra året blev det seger i Melodifestivalen, två släppta album och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Dessutom sålde han flest skivor totalt av alla svenska artister. Det är lätt att säga att 2011 var ett succéår för artisten från Skåne.

– Det har varit helt fantastiskt, säger han.

Förklaringen till det fantastiska året är så klart genomslaget och vinsten i Melodifestivalen, men Eric Saade menar också att hans kämpaglöd och det faktum att han alltid går in helhjärtat i det han gör spelat stor roll.

– Jag gör alltid en fulländad show. Jag dansar och sjunger samtidigt och det är inte många i Sverige som gör det. Folk gillar det helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Bara sedan Melodifestivalen känner jag att jag har utvecklats extremt mycket, både sångmässigt, dansmässigt men också som person. Så 2011 är ett år som betytt väldigt mycket för mig rent utvecklingsmässigt.

Nu är det däremot slut på schlagern. Det är skönt att ha tagit nästa steg och börjat bygga på något nytt, med egenskriven musik, berättar han.

– Jag är klar med Melodifestivalen. Det var ett fantastiskt sätt att börja karriären på, men jag har redan gått vidare och har större mål. Melodifestivalen blir aldrig ditt eget, det är någon annans program som du gästar.

Han tittade dock på den första deltävlingen i Växjö och Loreen, som gick direkt till final, imponerade på honom.

– Det är det bästa nummer jag någonsin sett i en svensk Melodifestival genom alla tider. Jag har svårt att se någon annan gå till Eurovision.

När schlagerturnén rullar vidare satsar förra årets vinnare på en egen turné. Under våren ska han besöka 15 arenor runt om i Sverige och just nu reser han runt till några av dem för att kolla in läget.

Teleborgshallen är väldigt liten, men efter en titt inne i arenan tror Eric Saade att det kommer bli en bra konsert den 11 april.

– Jag har höga förväntningar på den här publiken. Det är nog den minsta arenan, men det gillar jag för då kommer det bli väldigt intimt. Jag tror det kommer bli ett jävla drag här inne.

Efter två festivalturnéer var det dags att prova något nytt. Eric Saade verkar nöjd med att det blev en egen arenaturné. Han berättar att det bästa med vårens turné är friheten att bestämma. Han har bland annat själv ritat scenen.

– För första gången kan jag anpassa allt efter mig själv. Allt kommer vara anpassat för att jag ska kunna göra den perfekta popakten.

Pop Explosion kallas turnén och han beskriver den som en fet popakt med dansnummer efter dansnummer, med ett bra band och en fet ljusshow. Själva formen på konserten har han hittat på själv.

Det är publiken som bestämmer om det blir någon show eller inte. På scenen ska det nämligen finnas decibelmätare, och för att få upp Saade på scen måste publiken skrika så pass mycket så decibelmätarna når rött.

– Decibelmätarna kommer att komma upp när en akt är slut. Sedan är det upp till publiken att låta så mycket att de går upp till rött. Då kommer det smälla utav bara helvete och nästa akt börjar, säger han och fortsätter:

– Jag gillar när man involverar publiken och under den här konserten kommer de vara högst delaktiga. De bestämmer om jag står på scen eller inte.



































(Pontus Steneros)



Eric´s tweet

Skrivet 2012-02-16 Klockan 14:16:07

ERIC´S TWEET:

I love my fans. You guys are crazy. Thank u for your support. Dance rehearsals for pop explosion starts next week!:)

Så är ni taggade..... POP EXPLOSION börjar nästa vecka?....
Jag har över två månader kvar.....detta väntande!


 
nawww♥



DAMN

Skrivet 2012-02-16 Klockan 01:49:40

DAMN, he is so freaking HOT, NICE,GOOD and PERFECT OUT and IN! But I LOVE IT! ♥


















Alltså är det bara jag som är FAST vid Eric?
När jag väl har börjat kan jag inte sluta. Jag har lyssnat sönder ALLA hans låtar, kollat på samma bilder om och om igen. Det är min drog. Och jag behöver den varje dag, kan inte vara utan den liksom! 
Men det tror jag är en bra drog-Eric Saade Drogen! ♥

Han är ju bara för PERFEKT! (jag vet att man säger "ingen är perfekt" men han är ju bara det, helr rakt igenom! Helt fantastiskt och alldels,alldeles UNDERBAR!!)

Skulle kunna skriva en massa saker som jag tycker om Eric men det vet vi alla att det kan ta ett tag.
Han är helt enkelt BÄST på det han gör och ALLT annat!

Love!♥


Dagens Bild!

Skrivet 2012-02-16 Klockan 01:06:43


Har tänkt börja med Dagens Bild, för det verkar ju vara rätt så "inne" just nu!



Förebild?

Skrivet 2012-02-16 Klockan 00:55:14

Haha!
Kollade på Eric´s låt Manboy. Det var ju ett tag sen nu, men lika bra att se den nu som då fast på tv!
Hittade även ett klipp från Rix Fm och en liten kille som skulle göra exakt likadant med vatten som Eric.
Så sööta, båda två! :D ♥



Pop Explosion!

Skrivet 2012-02-15 Klockan 23:39:14

Åhh! Jag blickar tillbaka från i somras! Åh gud vad roligt det var-vill tillbaka!
Men som tur är så är det ju Eric Saade Pop Explosion Tour nu till våren. Tagga! :D
Ni som inte har köpt biljetter ännu, tycker jag att ni ska göra det. Det har ju även kommit nya sittplatser! ;)

Jag ska se han i Umeå-ååhh!!!♥
Var ska ni se han?





Vimmel

Skrivet 2012-02-15 Klockan 22:01:49

Detta snack kommer från grammisgalan!
På det första klippet blir Eric intervjuad på tiden 00:10!
Andra klippet på 3:57! :)


Röda Mattan

Skrivet 2012-02-15 Klockan 20:15:02

Eric på Röda Mattan igår efter Grammis-galan! ♥









Med I FRIDA-tidningen

Skrivet 2012-02-15 Klockan 18:59:03

Hejsan alla Saade fans!

Eric är med i FRIDA-tidningen på sid. 14. Där han berättat om sin mest pinsamma händelse.! ;)
Haha, han var även med på en bild! :) ROLIGT, mer Saade i tidningar tycker jag!♥





Natti

Skrivet 2012-02-15 Klockan 01:46:32

Ska lägga mig nu!
Natti!♥
Man får hoppas på mer info om Saade imorogn!

Kram!<3



Eric förtjänade en vinst

Skrivet 2012-02-14 Klockan 23:36:49



Nu när Grammisgalan är över så måste jag ju erkänna att man är lite besviken. Eric var ju nomenerad till "Årets låt" och jag tycker verkligen att han förtjänade en vinst! :D
menmen...man fick då se han på tv lite iallafall och det skadar ju aldrig!♥

Kram!<3


Grammis 2012

Skrivet 2012-02-14 Klockan 22:16:43

 

Sitter just nu och se på Grammis 2012, där Eric är nomenerad! Man får ju hoppas att han tar hem ett pris!

Pöss!<3


Valentine

Skrivet 2012-02-14 Klockan 22:13:50



Hehe, hittade detta klipp på youtube. Riktigt skoj tycker jag!
Nå vad tycker ni, håller ni med den som har gjort denna video-vill ni ha Eric som er valentine? ;)
..det är ju såklart man vill!♥


Alla ♥:ns-dag!

Skrivet 2012-02-14 Klockan 22:12:05

♥Idag har det ju varit Alla ♥:ns-dag! Och så hoppas jag att mina läsare har haft en bra dag! Men mycket mys!
Glad ALLA ♥:ns- dag ALLA Saade fans och ALLA andra såklart också!



(älskar denna bild, som är min!)


Info om bloggen

Skrivet 2012-02-14 Klockan 22:07:47

Nu är det mitt första inlägg på denna blogg.
Denna blogg kommer endast att inehålla Eric Saade!♥
Vilket jag tycker ska bli skoj att skriva om!

Hoppas mina läsare kommer att stanna! Ska försöka göra uppdateringar så ofta jag bara kan med många bilder, musik och annat roligt. Ni får gärna tipsa mig också med vad som helst inom Eric Saade området!

Ha det bra, så hörs vi! Pöss!♥


(min bild)



Välkommen till min nya blogg!

Skrivet 2012-02-14 Klockan 21:58:06



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se